Önnek is gondot okoz, hogy drága festékkel és nehéz, időigényes munkával felújított kerítése, korlátja 1-2 éven belül ismét repedezett, foltos! Javasolunk Önnek egy évtizedeken át garantáltan jó megoldást!

CSERÉLJE LE meglévő kerítés-, korlátléceit MŰANYAG PROFILRA!

Társaságunk az elmúlt években kifejlesztett egy profilrendszert, amelyből igényei szerint, számtalan módon állítható össze utcafronti illetve díszkerítés, korlát, karám, díjhajtó négyszög, ágyás- vagy járdaszegély, térelválasztó, virágfuttató, pergola, stb.

Az általunk gyártott összes kerítéselem vegyszer nélkül, tiszta vízzel mosható, időjárásálló, valamint soha nem kell újrafesteni.

Hol alkalmazható az Arplast kerítésrendszer?

 1. Függőleges lécezésű korlát, kerítés
  1. Új kerítés
   Ebben az esetben gondosan el kell készíteni a megfelelő alépítményt, előkészíteni a vas vagy kő oszlopokat. Az előre összeszerelt kerítésmezőket csavarral rögzítjük.
  2. Felújítás
   A leggyakoribb, hogy csak lécezést kell cserélni. Ha az oszlop megfelelő idomú, burkolható a műanyag oszlopprofillal. Ha a léctartót is cserélni kell, lehet előre gyártott mezővel dolgozni, de az oszlopkiosztást gondosan fel kell mérni előtte, sokszor a helyszínen kell egyedi megoldásokat találni.
 2. Vízszintes lécezés, egyéb
  1. Vízszintes lécezés
   Karámok, vagy vízszintesen futó lécezésű kerítések esetén először ugyancsak elő kell készíteni az oszlopokat. Az ilyen lécezés esetében többnyire szálprofillal dolgozunk, a kevés számú elem miatt a helyszínen szabunk, szerelünk. Esetenként itt is lehet előregyártani.
  2. Egyéb
   Járdaszegélyek, díszkerítések, térelválasztó panelek esetén alkalmazástól függően lehet elemeket gyártani, vagy a helyszínen összeszerelni.
 3. Kapu
  1. manuális, nyíló
   A kapu állítható pánttal szerelhető. Lehet rajta egyszerű tolózár, de a profilkamrába beépíthető a 40mm-es portálzár is. A kapuszárnyakat általában méretre gyártjuk, a helyszínen csak pántolni kell, illetve szükség esetén ütközőket készíteni.
  2. toló, úszó, automatizált
   Ezekhez minden esetben fém tartószerkezet szükséges, azt lehet végül műanyag profillal lécezni.

Tapasztalataink alapján nincs két egyforma telek, így két egyforma kerítés sem. Árajánlat készítéséhez a következő információk szükségesek:

 • új kerítés, vagy meglévő felújítása
 • lábazat, oszlopok, tartószerkezetek, kapuszerkezetek tulajdonságai
 • alaprajz, méretek, szintek, kapuk nyílása
 • kívánt lécirány, telítettség (léchézag)
 • Emellett néhány fotó is sokat segít. Fenti információk alapján néhány munkanapon belül tudunk konkrét, tételes ajánlatot adni.

  Itt találja a részletes tervezési, szerelési útmutatót.

  Jelenlegi színkínálatunk: